Stel het opstartwachtwoord in of verwijder het BIOS in Samsung Notebook

Wilt u het BIOS-hulpprogrammavenster op uw Samsung Notebook openen? Welnu, het invoeren van de BIOS-modus op elke computer is net zo eenvoudig als ABC. Maar als u niet weet hoe u dit moet doen, zijn we hier om u te helpen met de taak. We begrijpen dat u de BIOS-modus wilt openen, maar waarvoor hebt u toegang tot BIOS nodig? Welnu, wat uw reden ook is, we willen er gewoon voor zorgen dat u het goed doet. En we doen het door u de best mogelijke oplossingen en zelfhulphandleidingen te bieden om door een dergelijke situatie te gaan. In het BIOS-scherm kunt u de opstartprioriteit wijzigen en de chipsets configureren die op uw pc zijn geïnstalleerd. Volg de onderstaande stappen om te weten hoe u de BIOS-modus kunt openen en een nieuw opstartwachtwoord kunt instellen:Wilt u het BIOS-hulpprogrammavenster op uw Samsung Notebook openen? Welnu, het invoeren van de BIOS-modus op elke computer is net zo eenvoudig als ABC. Maar als u niet weet hoe u dit moet doen, zijn we hier om u te helpen met de taak. We begrijpen dat u de BIOS-modus wilt openen, maar waarvoor hebt u toegang tot BIOS nodig? Welnu, wat uw reden ook is, we willen er gewoon voor zorgen dat u het goed doet. En we doen het door u de best mogelijke oplossingen en zelfhulphandleidingen te bieden om door een dergelijke situatie te gaan. In het BIOS-scherm kunt u de opstartprioriteit wijzigen en de chipsets configureren die op uw pc zijn geïnstalleerd. Volg de onderstaande stappen om te weten hoe u de BIOS-modus kunt openen en een nieuw opstartwachtwoord kunt instellen:

  • Zorg er allereerst voor dat u uw Samsung-notebook inschakelt en vervolgens op de F2-toets drukt zodra u het Samsung-logo op uw vensters ziet.
  • Als het Windows-startscherm of het wachtwoordscherm verschijnt, moet u uw computer opnieuw opstarten en het opnieuw proberen.

Volg nu de onderstaande stappen om een ​​wachtwoord voor BIOS-hulpprogramma in te stellen:

  • Open uw Samsung-laptop.
  • Druk herhaaldelijk op F2 voordat het Samsung-logo verschijnt.
  • Start uw pc opnieuw op als het wachtwoord of het Windows-startscherm verschijnt en volg de bovenstaande stappen opnieuw.
  • Selecteer het Beveiligingsmenu en selecteer vervolgens het type wachtwoord dat u wilt gebruiken. U kunt bijvoorbeeld het gebruikerswachtwoord selecteren.
  • Voer uw wachtwoord in en selecteer vervolgens OK.
  • Nu moet u uw wachtwoord bevestigen en OK selecteren.
  • Klik op Opslaan en Ja om uw wijzigingen toe te passen.

U kunt het BIOS-hulpprogramma wachtwoord eenvoudig verwijderen nadat u het BIOS-scherm op uw notebook hebt geopend. Hiertoe volgt u eerst de bovenstaande stappen om vanuit uw Samsung-pc naar de BIOS-modus te gaan en navigeert u vervolgens naar het menu Beveiliging. Selecteer daarna het type wachtwoord dat u wilt verwijderen. Typ uw huidige wachtwoord in het gelabelde veld en selecteer vervolgens OK. Laat het nieuwe wachtwoordveld nu leeg en selecteer OK. Klik op OK en vervolgens op Opslaan om uw wijzigingen toe te passen.


We hopen dat u de BIOS-modus met succes hebt ingevoerd en de gewenste wijzigingen hebt aangebracht. Als u echter ooit problemen ondervindt met uw Samsung-computers, neemt u direct contact op met samsung reparatie voor technische ondersteuning. Wat uw probleem ook is, onze technische experts zijn altijd beschikbaar om u te helpen met al uw problemen. Wacht daar niet en laat een van deze problemen je gek maken en pak je mobiele telefoon om ons nummer te bellen.  

Originele bron