Snelle stappen om uw tv via een draadloos netwerk op een Samsung-laptop aan te sluiten

De compatibiliteit tussen verschillende apparaten en een van de sterkste interfaces in de branche maken Samsung-producten een topper voor klanten over de hele wereld. U kunt het ene apparaat met het andere verbinden en dynamische functies uitvoeren. Dit bespaart niet alleen middelen, maar verbetert ook de efficiëntie. Een voorbeeld hiervan is het aansluiten van uw laptop op de LCD's, LED's of plasma's. Op deze manier kunt u de bestanden in uw laptop eenvoudig delen en presenteren op de televisie. In de volgende blog staan de stappen hiervoor via een draadloze internetverbinding.

Als u advies wilt over een ander probleem, neem dan gerust contact met ons op via Samsung reparatie Nederland. We hebben een team van deskundige technici, bedreven in het oplossen van alle gadgetproblemen op de meest handige manier.

Stappen om de laptop op een televisie aan te sluiten

  • De eerste stap is om uw laptop aan te sluiten op een draadloos netwerk met een actieve en stabiele internetverbinding
  • Verbind vervolgens de televisie met hetzelfde netwerk
  • Verder moet u de SAMSUNG SMART VIEW-applicatie op uw apparaat downloaden via de App Store of Google Play of Galaxy-apps, zoals u dat wenst
  • Als het installatieproces is voltooid, moet u op de applicatie klikken en deze starten
  • Ga hier naar het gedeelte SMART VIEW en klik op de knop
  • Verder wordt u door een paar installatie-instructies op het scherm geleid, volgt u ze en bent u binnen de kortste keren klaar

We hopen dat de bovenstaande stappen hebben geholpen bij het eenvoudig verbinden van de twee apparaten. Als u een andere storing tegenkomt tijdens het werken met een van onze producten, moet u contact met ons opnemen via het samsung scherm reparatie. We zullen het probleem registreren en u doorverbinden met de betrokken technicus die het probleem zonder problemen zal oplossen.

Originele bron