Hoe kan ik een afdrukvoorbeeld gebruiken op Samsung Laptop

Ten eerste moet u weten wat het afdrukvoorbeeld precies is en welke rol het speelt op een laptop. Het is een functie die op het scherm laat zien wat een hardcopy zou willen wanneer u deze afdrukt. Met deze functie kunt u zoeken naar mogelijke problemen of de lay-out oplossen voordat u gaat afdrukken. Samsung Repair informeert hier dat inkt / toner / papier hierdoor wordt bespaard door niet meer dan één keer te hoeven afdrukken. Hieronder vindt u de instructies voor het bekijken en afdrukken van een webpagina in Internet Explorer 9 op uw Samsung-laptop:

 • Klik op de knop Start en open Internet Explorer op uw laptop.
 • Typ Internet Explorer in het zoekvak en klik vervolgens in de lijst met resultaten op Internet Explorer.
 • Ga naar de pagina die u wilt afdrukken en in de rechterhoek van de browsers van Internet Explorer 9 en zoek een afdrukpictogram.
 • Nadat u op het pictogram hebt geklikt, ziet u de volgende opties:
 1. Klik op het afdrukvoorbeeld om te controleren of de installatie in orde is.
 • Als u een bepaalde pagina wilt afdrukken, klikt u op de volgende pagina (of de knop vorige pagina). Om de pagina te zoeken, klikt u op de optie Document afdrukken.
 • Voer een of meer van de volgende acties uit in het dialoogvenster Afdrukken:
 1. Klik op de Huidige pagina onder de optie Paginabereik om de enkele pagina die u bekijkt af te drukken in de optie Afdrukvoorbeeld.
 2. Klik onder de optie Paginabereik op Alle om alle pagina's af te drukken om verschillende pagina's op een rij af te drukken, voer de eerste en laatste pagina in, gescheiden door een streepje onder Paginabereik in het tekstvak Pagina's.
 3. Om verschillende pagina's achter elkaar af te drukken, voert u de eerste en laatste pagina in, gescheiden door een streepje onder Paginabereik in het tekstvak Pagina's.
 4. Klik ten slotte op de knop Afdrukken en je bent klaar.

We hopen dat u het proces van Afdrukvoorbeeld of dialoogvenster Afdrukken zonder afdrukken hebt begrepen. Als u de webpagina selecteert en Afdrukvoorbeeld opent voordat de pagina volledig in de browser is geladen, wordt de pagina leeg weergegeven in Afdrukvoorbeeld. Neem bij vragen contact op met het samsung repair center team en ontvang direct antwoord. Dus kies je telefoon en bel ons klantenservicenummer voor resultaatgerichte antwoorden.
Originele bron